Projectinrichting

Pongers Bedrijfsinrichting is de aangewezen partner om u te ontzorgen bij uw project. Door een ruim assortiment bedrijfsmeubelen te combineren met maatwerk hebben wij de oplossing op ieder inrichtingsvraagstuk.

Werkplaatsinrichting

Voor één van onze klanten hebben de werkplaats mogen herinrichten. De nieuwe werkplaatsinrichting moet voor een efficientere werkwijze zorgen. Voor dit project zijn zowel standaard producten als maatwerk producten gebruikt.

1 Plaats uw project

Stuur ons uw project op. Dit kan onderaan deze pagina, tevens is er de mogelijkheid om eventuele bestanden mee te sturen. Eén van onze specialisten zal zo snel mogelijk contact opnemen om het project door te nemen.

2 Ontwerp

Nadat onze specialist het project met u heeft doorgenomen gaan wij aan de slag. Met het oog op uw wensen maken wij een ontwerp. Dit kan zijn met producten uit ons standaard assortiment als met producten op maat. Om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen, betrekken wij u nauw in de ontwerpfase.

3 Realisatie

Wanneer u volledig tevreden bent met het ontwerp starten wij de realisatie fase. Door onze eigen productiefaciliteiten kunnen we niet alleen maatwerk leveren maar zijn we ook flexibel in onze levertijden.

4 Oplevering

Het volledig project kan indien gewenst gemonteerd worden opgeleverd. Onze monteurs gaan uiterst zorgvuldig te werk. Het project is pas opgeleverd wanneer u tevreden bent.

5 Nazorg

Mocht er onverhoopt of tegen verwachting in wat zijn misgegaan, dan staan wij staan garant voor een snelle service. Ook nabestellingen zijn mogelijk, zodoende behoudt u de eenheid in de inrichting van uw bedrijf.

Werkplekken op maat

Voor het hoofdkantoor van Kamera Express hebben we 50 nieuwe werkplekken mogen leveren. De werkplekken hebben een industriële look, gebaseerd op de huisstijl van Kamera Express. Door gebruik te maken robuuste materialen komt de industriële look goed terug in het ontwerp.

Plaats hier uw project!

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan altijd open voor nieuwe projecten!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf.
  • * Privacyverklaring