Zorgvuldige en snelle levering door heel de Benelux

Geplaatst op: 27 november 2017

TransMision-banner-1024x173

Bij Pongers Bedrijfsinrichting doen we er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te leveren. Om dit te kunnen realiseren werken we inmiddels al meer dan twee jaar in volle tevredenheid samen met TransMission. Wij hopen  dat er nog meer van deze jaren zullen komen!

TransMission
De 18 partners van Transmission zorgen er elke dag weer voor dat er zo’n 14.000 zendingen op het juiste adres terecht komen. Welke omvang en eisen uw levering ook heeft, TransMission garandeert een juiste aflevering!

Wanneer uw afleveradres zich niet op het vaste land van Nederlandse of in het buitenland bevindt, dan vragen wij u om contact met ons op te nemen.

Levering binnen 48 uur
Wij streven er samen met TransMission naar om uw bestelling binnen 48 uur te leveren. Wanneer uw product niet voorradig is, dan gaan wij uit van een levertermijn van tien werkdagen. De levering is ook mogelijk op zaterdag, zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt!

Track & Trace
Via de website van TransMission kunt u uw bestelling volgen door middel van uw zendingsnummer en postcode. Op deze manier kunt u altijd in de gaten houden wanneer uw bestelling bij u op de stoep zal staan. Mocht u toch niet aanwezig zijn tijdens de levering, dan krijgt u de tweede bezorging gewoon gratis.