Veilig online betalen bij Pongers Bedrijfsinrichting

Geplaatst op: 13 februari 2018

Pongers Bedrijfsinrichting is met trots partner van het oer-Hollandse Pay.nl. Pay.nl zorgt er dagelijks met succes voor dat tienduizenden online betalingen veilig en betrouwbaar worden afgerond. Wij, bij Pongers Bedrijfsinrichting, hebben voor Pay.nl gekozen om mee samen te werken, omdat zij 100% veilige online betalingen waarmaken. Wij vinden deze veiligheid uiteraard van groot belang voor een vertrouwde en prettige samenwerking met onze klanten.

Vanuit onze webshop is het mogelijk om uw bestelling te voldoen met meerdere betaalmethoden. Behalve onderstaande betaalmethodes is het mogelijk om uw bestelling per factuur te voldoen. Wanneer u voor deze optie kiest zult u per mail de factuur ontvangen met daarin de specificaties van uw bestelling en onze betaalgegevens. Daarnaast is het mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen.

Pay.nl logo
ideal_logo

iDEAL
Met de betaaloptie iDEAL kunt u veilig en snel betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. Vrijwel alle Nederlandse banken zijn aangesloten bij iDEAL, waardoor deze prettige manier van betalen vrijwel altijd mogelijk is.

BC_logo_ORGNL_RGB

Bancontant
Bancontant is de betaalmethode die veelal wordt gebruikt door onze Belgische klanten. Ook met deze betaaloptie kunt u veilig en snel met een Belgische betaalpas betalen in uw eigen vertrouwde bankomgeving.

7

Maestro
U heeft ook de mogelijkheid om te betalen met uw Maestro kaart. Op deze manier kunt u op een vertrouwde en veilige manier met uw eigen bankpas betalen.

paypal_PNG20

Paypal
Met PayPal betaalt u uw bestelling uit uw virtuele PayPal portemonnee. Via uw persoonlijke PayPal account kunt u uw aankopen direct betalen vanuit uw PayPal saldo. Een betaling kan ook heel gemakkelijk vanaf uw mobiele telefoon of tablet worden uitgevoerd, zonder dat u creditcard of bankgegevens achter hoeft te laten.